Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Oregon

Onroerend goed te koop in Oregon

Het grenst in het westen met de Stille Oceaan, in het noorden met Washington, in het zuiden met Californië, in het oosten met Idaho en in het zuidoosten met Nevada.

Oregon is een Amerikaanse kuststaat in de Pacific Northwest. Het staat bekend om de diversiteit van de landschappen, waaronder bossen, bergen, boerderijen en stranden. De stad Portland staat bekend om zijn excentrieke avant-garde cultuur en biedt beroemde cafés, boetieks, zero-mile restaurants en kleine brouwerijen.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning te koop in Oregon, moet u iets weten over de situatie op de vastgoedmarkt.

In Oregon zijn er op dit moment meer kopers dan verkopers in de vastgoedmarkt en hoewel dit het moeilijk kan maken om de juiste klanten voor kopers te vinden, heeft het verkopers geholpen om snel de deal te sluiten en hun uiteindelijke verkoopprijs te krijgen in hoeveel kopers concurreren voor hun huizen.

In Portland zijn er minder huizen op de markt en minder aanbiedingen. Dit betekent dat de achteruitgang van beschikbare huizen niet hetzelfde positieve effect zal hebben op de markt van de Portland-verkoper.

Als er in de afgelopen jaren meerdere aanbiedingen op één object te koop waren in Oregon van potentiële kopers, zouden er minstens 20 of meer aanbiedingen zijn. Vandaag is dat aantal gedaald tot ongeveer twee of drie verschillende aanbiedingen vanwege de sterke vraag naar huizen in de omgeving.

De vooruitzichten voor huizenkopers voor de eerste keer zijn niet zo somber als het lijkt. Populaire steden zoals Beaverton en Canby zijn uitstekende plekken om te zoeken naar goedkope, eenvoudige huizen. Dus ze kunnen een interessante plek zijn om een ​​onroerend goed te zoeken in Oregon

De verkoopprijzen voor huizen in 2017 hebben mogelijk een recordpositie ingenomen, maar de welvarende markt heeft vragen doen rijzen over de grenzen van de onroerendgoedmarkt in Oregon.

Hoewel het misschien een markt voor verkopers blijft, is het niet zo sterk als in 2017. Daarom is het een uitstekende tijd voor potentiële kopers om door het gebied te gaan en een huis te kopen, vooral als ze de eerste keer naar huis gaan koper .

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Lane County steeg tussen 2016 en 2017 met 9,6%, met een gemiddelde van $ 287.900. Vorig jaar overtrof de gemiddelde verkoopprijs het record van $ 265.300.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in de regio Florence, Oregon is met 6% gestegen. De meeste vastgoedexperts zeggen dat ze niet verwachten dat de gemiddelde prijs van woningverkopen in 2018 boven de 9% zal uitkomen.

Lane County heeft sinds de recessie in 2012 een toename van de onroerendgoedmarkt gezien. De huizenprijzen zijn de afgelopen vijf jaar gestegen. Dus Lane County is niet de juiste stad om te zoeken naar onroerend goed te koop in Oregon.

In 2018n in Oregon steeg de waarde van woningen tot 8,8% vanaf 2017 en de binnenlandse waarden zullen naar verwachting blijven stijgen tot 3,3% vóór 2019.

Steden met de duurste huizenverkopen zijn Portland, Bend, Beaverton, Hillsboro en Gresham. Gelukkig zijn er ook enkele goede opties voor huizen op instapniveau in steden als Springfield en Salem.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB